FESTIVALUL CULINARStrada Mihail Kogălniceanu

10:00 - 22:00


O singură dată pe an, cei mai iscusiți bucătari se conectează și creează legături și prezintă cele mai gustoase produse de top.

Restaurante

Memo 10

Restaurantul Memo 10 este locația perfectă din centrul orașului unde se servește rapid un prânz delicios la prețuri confortabile. Preparatele noastre, mereu proaspete, fac parte din meniul a aproape 1000 de clujeni în fiecare zi. Din luna mai vă invităm și pe Terasa Hoia din cartierul Grigorescu, unde produsele gustoase sunt gătite în fața dumneavoastră, intr-o atmosfera boemă.

La Casa

De Zilele Clujului îți dăm întâlnire pe str. Mihail Kogălniceanu! Hai să guști din sandwichurile noastre pe bază de grilluri care îți vor lăsa gura apă! Steaksandwich, Chicken Buritto și Cheeseburger - sunt doar câteva din bunătățile pe care le poți găsi la standul La Casa. Te așteptăm cu gustări numai bune de savurat!

WASABI Running Sushi

Oferă de peste 9 ani iubitorilor de gastronomie nippona din municipiu, un gust autentic, direct din Țara Soarelui Răsare. Parte din familia TOKYO GROUP, împreună cu Tokyo Japanese Restaurant, WASABI vă invită să vă delectați simțurile cu preparate specifice din minunata Japonie.

Bistro Viena

Nu este doar o oază în centrul Clujului, fiindcă nu se diferențiază doar la nivelul esteticului, atmosferei și al farmecului insinuant, ci și la nivel gastronomic. Tocmai de aceea, Bistro Viena este, înainte de toate, o oază a aromelor cu adevărat irezistibile.

CASA PANCIU

Aflată în mijlocul podgoriei domnești din Codrii Sârbilor, este moștenitoarea tradițiilor seculare ale podgorenilor din Dealul Sârbilor, care l-au determinat prin vinurile lor, pe domnitorul Gheorghe Duca să așeze vița de vie pe sigiliul Moldovei și au oferit iubitorilor de șampanie, strugurii pentru prima "șampanie" românească.

INDIGO-Restaurant Indian

Indigo este locul ideal pentru cei care doresc o aventură culinară autentic indiană. Te așteptăm cu cele mai variate și gustoase feluri de mâncare, cu preparate pentru toate gusturile gătite de bucătari indieni, atmosferă relaxantă și prietenoasă, cu iz exotic și arome unice. O vizită la Indigo, dincolo de mâncărurile aromate, de știința amestecării condimentelor, de explozia de culoare și textură, înseamnă un festin culinar. Este bucuria de a descoperi ingrediente și arome noi, de a combina gusturi inedite pentru a obține o experiență gastronomică completă.

Capitoliu Family Bistro

Capitoliu, bistro cochet cu iz mediteranean și interbelic, chiar în centrul Clujului, în incinta Hotel Hanul Fullton! Aproape de centrul Clujului (zona Pța. Mihai Viteazu), având curte interioară și terasă este locul ideal pentru a vă relaxa, potrivit pentru un prânz rapid într-o zi de lucru, o cina cu prietenii/colegii, perfect pentru o masă în familie.Bistro-ul are amenajat un loc generos de joacă pentru copii, astfel copiii se DISTREAZĂ în timp ce adulții pot socializa.