30th MAY – 2nd JUNE

Cluj Days 2024

Organizer:

Organizator:

Organizator:

30th May – 2nd june

Colorată, creativă, activă, diversificată, dinamică, sărbătoarea orașului nostru reflectă comunitatea căreia îi este adresată.

4

zile

40+

locații

100+

evenimente

A XII-A EDIȚIE A ZILELOR CLUJULUI

Zilele Clujului este fără doar și poate contextul ideal de a ajuta oamenii să se conecteze și să creeze legături. Festivalul de suflet al clujenilor este unic prin modul în care angrenează întreaga comunitate în variatele activități propuse, iar orașul este plin de zâmbete, emoții și un optimism contagios.

LA ZILELE CLUJULUI, NE DISTRĂM ÎN MAI MULTE FELURI! 

Creativ, dinamic, colorat, multicultural, conectat și incluziv, evenimentul Zilele Clujului reflectă comunitatea căreia îi este dedicat. Ultima ediție a Zilelor Clujului a reunit peste 250.000 participanți în cele 4 zile de evenimente. Sub motto-ul Zilele Clujului – Creează Legături, a 11-a ediție va avea loc anul acesta în perioada 30 mai – 2 iunie și va pune în lumină multiplele valențe ale comunității clujene. Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani.

OFFICIAL PARTNERS

MAIN PARTNERS

PARTNERS